sâmbătă, 24 noiembrie 2012

SUA: Cel puţin 10 răniţi după o explozie într-un club de strip-tease


Washington, 24 nov /Agerpres/ - O explozie aparent cauzată de o scurgere de gaze a distrus vineri un club de strip-tease din Massachusetts (nord-estul Statelor Unite) şi s-a soldat cu rănirea uşoară a cel puţin zece persoane, cu toate că dansatoarele au fost evacuate înaintea deflagraţiei, a anunţat presa locală, preluată de AFP.

Conform poliţiei, citată de canalul local de televiziune WWLP TV, mai multe persoane au fost transportate la spital după explozia ce a avut loc vineri după-amiază în oraşul Springfield, care a spart ferestrele clădirilor din vecinătate şi a trântit pietonii la pământ.

Postul de televiziune, citând autorităţile locale, a informat că au fost răniţi nouă pompieri şi un poliţist în violenta explozie al cărei zgomot a fost auzit în localităţi din împrejurimi. De asemenea, au mai fost vătămaţi doi angajaţi ai companiei de distribuţie a gazelor, a adăugat sursa citată.

Imobilul în care se afla Scores' Gentlemen Club a fost distrus în urma exploziei, a informat pe site-ul său ziarul The Republican. Potrivit canalului WWLP, alte două clădiri au fost avariate.

Dansatoarele au explicat jurnaliştilor locali că patronul clubului le-a îndemnat să părăsească localul înainte de producerea exploziei la care au asistat dintr-un bar aflat în apropiere.

O dansatoare care s-a prezentat cu numele Deb a precizat că a trebuit să fugă în timp ce-şi prezenta numărul din spectacol, mai scrie The Republican.

În momentul în care îşi strângea lucrurile, a văzut un fum dens pe scara imobilului. Patronul le-a forţat pe dansatoare să iasă din club, strigându-le, potrivit aceluiaşi cotidian, 'Dezbrăcate sau nu, ieşiti afară!'.

Aceeaşi dansatoare a mai afirmat că în cursul săptămânii a simţit miros de gaze în interiorul clubului, însă compania de distribuţie a gazelor a făcut verificări fără să găsească vreo defecţiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu