luni, 26 noiembrie 2012

BULETIN DE PRESĂ

Dosare penale  pentru conducerea de vehicule sub influenţa băuturilor alcoolice


În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată în seara zilei de ieri, 25 noiembrie a.c., pe raza cartierului Doman a fost oprit pentru control un autoturism.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul era condus de către F.ION, în vârstă de 32 ani, însă fără a poseda permis de conducere. Mai mult, autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul nu era înmatriculat.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi de către o persoană fără a poseda permis de conducere.
Pe raza localităţii Borlovenii Vechi, poliţişti din cadrul Secţiei 6 de Poliţie Rurală Bozovici au oprit pentru control două autovehicule ce aveau numere provizorii de înmatriculare.
În urma controlului efectuat s-a constatat că autoturismele erau conduse de către B.PETRU, de 74 ani şi M.GHEORGHE, de 41 ani, însă ambele vehicule nu sunt înscrise în circulaţie, motiv pentru care au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Stâlp sustras


În după-amiaza zilei de ieri, 25 noiembrie a.c., cinci tineri au fost surprinşi de o patrulă de ordine şi siguranţă publică formată dintr-un poliţist şi un jandarm, tineri care intenţionau să vândă la un centru de colectare a materialelor feroase un stâlp ce a fost furat.
Stâlpul din metal a fost sustras de la un teren de minifotbal situat pe aleea Sportivilor din municipiul Reşiţa, suspecţii fiind S.IOAN, de 22 ani, K.STEFAN, de 25 ani, S.ROBERTO, de 22 ani, B.IOSIF, de 22 ani şi F.A., de 14 ani.
Prejudiciul în valoare de aproximativ 2500 de lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu