miercuri, 28 noiembrie 2012

BULETIN DE PRESĂ

Opt şi toţi opt ilegal

În cadrul unei acţiuni desfăşurate de lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa împreună cu reprezentanţii unei societăţi de energie electrică, au fost depistate opt apartamente branşate ilegal la reţeaua de energie electrică.
Acţiunea s-a desfăşurat în cursul zilei de ieri, 27 noiembrie a.c., pe strada Mociur din Reşiţa.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că apartamentele în care locuiesc opt persoane cu vârste cuprinse între 24 şi 49 ani, sunt branşate ilegal la energie electrică.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.


Urmărit internaţional depistat pe raza municipiului Reşiţa


În cursul zilei de ieri, 27 noiembrie a.c., lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au identificat şi reţinut un tânăr urmărit internaţional.
Pe numele lui S.IULIAN, în vârstă de 25 ani, din Reşiţa, autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de participare la grup criminal organizat şi furt organizat/armat.
Tânărul a fost reţinut şi în urma prezentării la Curtea de Apel Timişoara acesta a fost arestat pentru cinci zile, urmând a fi extrădat.

Nereguli pe drumurile publice


Poliţiştii rutieri au întocmit două dosare de cercetare penală în urma acţiunilor pe care le-au desfăşurat în cursul zilei de ieri, 27 noiembrie a.c.
Pe raza comunei Caraşova oamenii legii au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate. Verificările efectuate au indicat faptul că la volan se afla R.MIHAI, în vârstă de 45 ani. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Pe raza localităţii Păltiniş, poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 59 ani care conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere, motiv pentru care s-a întocmit un dosar de cercetare penală.


Căruţ cu lemne acroşat


Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Caransebeş, în după-amiaza zilei de ieri, 27 noiembrie a.c.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că în timp ce doi bărbaţi cu vârstele de 55 respectiv 28 ani, împingeau un căruţ metalic încărcat cu lemn de foc pe trotuar, din cauza unei gropi au pătruns pe partea carosabilă, două dintre lemne fiind acroşate de autoutilitară condusă de I.VASILE, de 50 ani, ceea ce a făcut ca cei doi bărbaţi să cadă pe carosabil.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi bărbaţi care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale. Atât conducătorul auto cât şi cei doi bărbaţi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în cazul şoferului rezultatul fiind negativ, iar în cazul celor doi au rezultat concentraţii de 0,10 şi 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Accidentaţi pe trecerea de pietoni



În după-amiaza zilei de ieri, 27 noiembrie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului Reşiţa, în urma căruia trei persoane au fost rănite uşor.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că în timp ce R.CONSTANTIN, de 68 ani, conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din Reşiţa, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat trei persoane angajate în traversarea străzii regulamentar. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonilor T.EMILIA, de 43 ani, T.DANILA, de 73 ani şi P.ELENA, de 70 ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu