marți, 27 noiembrie 2012

Mexic: Regină a frumuseţii ucisă într-un schimb de focuri între traficanţi de droguri şi armată

Ciudad de Mexico, 27 nov /Agerpres/ - Maria Susana Flores Gamez, câştigătoarea de 20 de ani a titlului de regină a frumuseţii în statul mexican Sinaloa, a fost ucisă într-un schimb de focuri, între o grupare de traficanţi de droguri şi armată, în apropiere de oraşul Mocorito, vestul Mexicului, relatează Huffington Post.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost descoperit sâmbătă la o margine de drum, într-o zona montană din Sinaloa, unde operează traficanţii de droguri. Lângă cadavru se afla şi o puşcă automată.

Maria Susana Flores Gamez, potrivit autorităţilor, se afla printre membrii bandei criminale, dar încă nu s-a stabilit dacă aceasta a luat parte la schimbul de focuri, a declarat procurorul Marco Antonio Higuera.

Frumoasa brunetă a fost desemnată câştigătoarea concursului Woman of Sinaloa în februarie 2012. În luna iunie, ea a concurat împotriva altor şapte pretendente la prestigiosul titlu de Miss la concursul Our Beauty Sinaloa, dar nu a câştigat.

Potrivit anchetatorilor, tânăra se afla într-unul din vehiculele traficanţilor, pe care armata le urmărea de mai multe ore. În schimbul de focuri au fost ucişi doi membri ai unei grupări de traficanţi de droguri şi încă patru au fost reţinuţi.

Urmărirea a început după ce traficanţii au deschis focul asupra maşinilor armatei. În urma operaţiunii, au fost confiscate şase vehicule de teren aparţinând traficanţilor şi o cantitate importantă de droguri şi arme.

În ultimul timp, reginele frumuseţii din America Latină au început să fie din ce în ce mai frecvent menţionate în rapoartele despre traficanţii de droguri. Astfel, la începutul lunii noiembrie a.c., modelul venezuelean Gabriela Alexandra Fernández Ocanto, câştigătoare a titlului 'Miss Zulia 2008' a fost reţinută de serviciul de informaţii al Venezuelei pentru presupuse legături cu baronul drogurilor columbian Daniel Barrera. Ea este suspectată de complicitate la infracţiunile de spălare a fondurilor obţinute ilegal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu