sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Actorul Larry Hagman, interpretul personajului J.R. Ewing din Dallas, şi cel mai cunoscut doinitor al Banatului, Achim Nica,au murit ieri, la 81, respectiv 83 de ani.


Larry Hagman, care a interpretat celebrul personaj J.R. Ewing din serialul de mare succes 'Dallas', a murit vineri la vârsta de 81 de ani, după o lungă luptă cu boala, informează sâmbătă Reuters, AP şi AFP. Potrivit publicaţiei Dallas Morning News, care citează un comunicat din partea familiei, Larry Hagman a încetat din viaţă într-un spital din Dallas în urma complicaţiilor în lupta cu cancerul la gât. El a suferit de cancer la ficat şi ciroză în anii 1990 după zeci de ani de consum de alcool.

Folclorul bănăţean este în doliu. Cel mai cunoscut doinitor al său, Achim Nica, a murit vineri dimineaţă pe un pat al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş. O grea suferinţă l-a trimis în lumea celor drepţi, cu trei luni înainte de împlinirea vârstei de 83 de ani. Achim Nica va fi înmormântat duminică în Obreja, comuna care l-a inspirat în tot repertoriul său artistic.

Dumnezeu să-i odihnească!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu