duminică, 6 ianuarie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Rănit uşor în accident


În seara zilei de 4 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe şoseaua Nicolae Bălcescu din Moldova Nouă, în urma căruia un tânăr a fost rănit.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce G.ALEXANDRU, în vârstă de 23 ani, conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţa corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui minor în vârstă de 16 ani, pasager în autoturismul parcat. Victima a fost transportată la Spitalul Moldova Nouă unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Dosare penale pentru conducerea de autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice


În urma acţiunilor pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în cursul zilelor de 5 şi 6 ianuarie a.c., doi bărbaţi au fost depistaţi conducând autovehicule deşi au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
V.ANDREI, în vârstă de 23 ani, a fost depistat pe strada Crişan din municipiul Reşiţa. La testarea tânărului cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un alt tânăr în vârstă de 22 ani, aflat la volanul unui autoturism a fost oprit pentru control pe bulevardul Revoluţiei din Decembrie tot din Reşiţa. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dosare penale pentru sustragere de telefoane


În cursul zilei de ieri, 5 ianuarie a.c., Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că din incinta unei societăţi comerciale de profil, persoane necunoscute au sustras un telefon mobil.
La faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, care în urma investigaţiilor efectuate au identificat suspectul, un tânăr în vârstă de 21 ani din Docnecea, asupra căruia a fost găsit tefelonul mobil reclamat ca fiind furat.
După câteva ore poliţiştii l-au surprins pe B.CRISTIAN, în vârstă de 39 ani, după ce a sustras un telefon mobil ce aparţine administratorului unei societăţi comerciale.
Bunurile au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, iar suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări. În ambele cauze s-au întocmit dosare penale pentru infracţiunea de furt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu