sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Percheziţii pentru furt

Lucrătorii din cadrul Secţiei nr.7 Poliţie Rurală – Moldova Nouă, Compartimentul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Acţiuni Speciale au organizat patru percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea unui furt.

    În cursul zilei de 22 ianuarie, Poliţia Oraşului Moldova Nouă a fost sesizată cu privire la furtul unei sonde de măsurare a vântului, prejudiciul fiind de 36 000 de euro. În urma investigaţiilor efectuate şi a rezultatelor obţinute, oamenii legii au organizat percheziţii domiciliare în care au fost vizate trei persoane de comiterea acestui furt, toate activităţile fiind desfăşurate pe raza oraşului Moldova Nouă.

În timp ce se deplasau spre localitatea Coronini, poliţiştii au observat un autoturism condus de un bărbat la domiciliul căruia oamenii legii urmau să desfăşoare una din percheziţii. Deşi au folosit semnalele luminoase şi acustice, bărbatul nu a oprit, ci şi-a continuat deplasarea pe strada Uzinelor, apoi pe un drum forestier, după care a abandonat autoturismul şi a fugit. C.I., în vârstă de  42, acesta nefiind posesor de permis de conducere.
La controlul autoturismului au fost găsite două cuţite de vânătoare şi o sabie, iar în urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite componente ce provin de la sonda de măsurare a vântului sustrasă.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi portul fără drept de arme albe în locuri publice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu