luni, 21 ianuarie 2013

Copil atacat pe stradă, în faţa Şcolii 148 din Capitală

Bucureşti, 21 ian /Agerpres/ - Un adolescent de 15 ani a fost atacat luni de două persoane necunoscute în apropierea Şcolii nr. 148 din sectorul 5, el fiind transportat ulterior la Spitalul Marie Curie deoarece prezenta două înţepături la piciorul stâng.
Potrivit unor surse din Poliţia Capitalei, băiatului i-a fost acordat primul-ajutor, după care a fost transportat la spital, urmând a fi audiat de poliţişti de îndată ce starea sa o va permite. Oamenii legii le caută pe cele două persoane care l-au atacat pe adolescent şi au părăsit locul unde s-a produs incidentul.
Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru AGERPRES că, iniţial, prin apelul la 112 s-a anunţat că băiatul a fost înjunghiat în abdomen. Imediat la faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, medicii constatând că adolescentul avea o plagă la picior.
Şeful SMURD Bucureşti-Ilfov, dr. Bogdan Opriţa, a declarat că plaga de la piciorul adolescentului nu sângera, însă acesta a fost pansat şi dus la Spitalul de Copii Marie Curie.
'Elevul înjunghiat în picior luni la ora 11,10 era în clasa a VI-a. Incidentul s-a întâmplat pe strada Tufelor, în afara incintei Şcolii 148. Incidentul a avut loc înainte de a începe copilul orele', a precizat pentru AGERPRES inspectorul general al Inspectoratului Şcolar General al Municipiului Bucureşti, Constantin Trăistaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu