marți, 29 ianuarie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Neacordarea de prioritate face victime


La data de 28.01.2013, Poliţia oraş Moldova Nouă a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că în localitatea Măceşti s-a produs un accident de circulație.
Poliţiştii rutieri deplasaţi la faţa locului au constat faptul că numitul N. Zvonco, de 38 ani, a condus un autoturism pe o stradă secundară, iar la intrarea pe DN 57, nu acordă prioritate de trecere unui autoturism, condus de numita V. Adriana, care se deplasa regulamentar pe drumul cu prioritate, determinând-o pe aceasta din urmă să efectueze o manevră de evitare, ocazie cu care a intrat în coliziune cu  un stâlp de electricitate.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane de 58 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă în autoturismul care circula pe drumul cu prioritate, fără a necesita internarea în spital.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.  




Moped neînmatriculat şi conducător fără permis



Cu ocazia unor acţiuni pe linia circulaţiei rutiere, in data de 28.01.2013, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Berzasca au oprit un moped care circula pe DN 57 în com. Berzasca.
Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii au constatat faptul că numitul S Ion, de 22 ani, a condus mopedul fără a fi înregistrat sau înmatriculat pentru a putea fi condus pe drumurile publice şi fără a poseda permis de conducere.


Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de punerea in circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu