joi, 31 ianuarie 2013

Premierul sârb a rămas fără cuvinte în timpul unui "moment Sharon Stone", într-o farsă televizată


BELGRAD (MEDIAFAX) - Ivica Dačić, premierul Serbiei, a rămas fără cuvinte în timpul unei farse televizate, în momentul în care jurnalista care îl intervieva şi-a desfăcut picioarele şi i-a arătat că nu poartă lenjerie intimă, recreând astfel celebra scenă cu Sharon Stone din filmul "Instinct primar/ Basic Instinct".
Ivica Dačić, liderul Partidului Socialist din Serbia şi premierul acestei ţări, se afla la mijlocul unei discuţii despre politica din Balcani, în momentul în care tânăra jurnalistă care îl intervieva, ce purta o fustă extrem de scurtă, şi-a desfăcut picioarele, dezvăluind faptul că nu purta în acel moment lenjerie intimă, informează dailymail.co.uk.
Înregistrarea video a acestei scene, considerată o copie a celebrei scene cu Sharon Stone din filmul "Basic Instinct" din 1992, a adunat deja peste 1,2 milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.
Farsa a fost organizată de producătorii emisiunii "Nemoguca Misija" ("Misiune Imposibilă"), un program din categoria "Camera ascunsă".
Emisiunea din această săptămână a debutat cu scenele în care telespectatorii au putut să îi vadă pe producătorii show-ului discutând, înainte de sosirea politicianului în studioul televiziunii sârbe, despre scenariile pe care trebui să le adopte pentru a-l stânjeni pe Ivica Dačic.
În momentul în care premierul sârb intra în clădire, telespectatorilor le este arătată jurnalista care urma să realizeze acel interviu intrând într-o cameră unde şi-a lăsat lenjeria intimă.
Ea l-a întâmpinat pe politicianul sârb la sosirea pe platoul emisiunii, l-a sărutat pe ambii obraji, iar apoi s-a aşezat în faţa acestuia, cu picioarele încrucişate.
După ce i-a pus câteva întrebări pe teme politice, prezentatoarea, în timp ce părea că ascultă cu mare atenţie răspunsurile oferite de Ivica Dačic, îşi desface picioarele în faţa acestuia.
Imaginile prezentate pe televizoarele telespectatorilor au fost cenzurate, însă camerele de filmat au surprins foarte bine uluiala şi şocul resimţit în acel moment de premierul sârb, care a remarcat fără niciun dubiu lipsa articolului vestimentar din ţinuta jurnalistei.
Politicianul sârb a început să se bâlbâie, dar a reuşit să îşi păstreze calmul, în ciuda zâmbetului larg - considerat "obraznic" de jurnaliştii de la Daily Mail - pe care îl afişa în acele momente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu