luni, 21 ianuarie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Alcoolemie la dosar


În cadrul acţiunilor organizate pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în seara zilei de 20 ianuarie a.c., pe strada Progresului din municipiul Reşiţa a fost oprit pentru control un autoturism.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul era condus de către F.IULIAN, în vârstă de 36 ani. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Un alt autoturism a fost oprit de poliţişti, în noaptea de 19/20 ianuarie a.c., între localităţile Berzovia şi Gherteniş. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că la volan s-a aflat B.OVIDIU, în vârstă de 24 ani. La testarea tânărului cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ambii şoferi au fost conduşi la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

La pescuit ilegal


În după-amiaza zilei de 19 ianuarie a.c., poliţiştii au depistat trei bărbaţi care pescuiau ilegal pe râul Timiş.
Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş în cadrul unei acţiuni efectuate cu reprezentanţi ai AJVPS Caraş-Severin, i-au surprins pe G.IOAN, de 55 ani, C.IONEL, de 52 ani şi N.PETRICĂ, de 18 ani, care pescuiau ilegal prin metoda greblare folosind unelte de pescuit special destinate.
Cei şapte peşti din specia scobar găsiţi asupra bărbaţilor şi bunurile folosite la comiterea faptei au fost confiscate.
În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de pescuit prin greblare.

Purtător de cuvânt
Ag. pr. de poliție Ancuţa-Ramona Cărbunaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu