joi, 17 ianuarie 2013

BULETIN DE PRESĂ

În dimineaţa acestei zile, 17 ianuarie a.c., sute de lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, au organizat acţiuni pe raza întregului judeţ pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a celor stradale, a furturilor din patrimoniul public şi privat, a accidentelor rutiere şi încălcărilor normelor de rutieră, precum şi acelorlalte componente ale fenomenului infracţional şi contravenţional.

Astfel, poliţiştii rutieri au organizat filtre cu aparatele de supraveghere video. În vizorul acestora fiind conducătorii auto care nu respectă viteza legală de deplasare, au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan sau au încălcat alte norme privind circulaţia pe drumurile publice.
În trafic au fost oprite şi autovehiculele care efectuau transport public de persoane, mărfuri şi taxi-uri.
Echipe formate din poliţişti de Ordine publică, investigaţii criminale şi investigarea fraudelor au organizat controale în pieţele agroalimentare vizând în special vânzarea ilicită de ţigări şi desfăşurarea de acţiuni comerciale ilicite care afectează interesele populaţiei.

În urma acţiunilor pe linia circulaţiei rutiere au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la suma de 12750 lei. Din acestea 12 au fost pentru nerespectarea normelor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.
Pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, opt conducători auto au fost amendaţi.
Cu ocazia controalelor efcetuate, poliţiştii au reţinut un permis de conducere şi două certificate de înmatriculare.

Purtător de cuvânt
Ag. pr. de poliție Ancuţa-Ramona Cărbunaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu