joi, 17 ianuarie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Fără permis pe drumurile publice


În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată în dimineaţa zilei de ieri, 16 ianuarie a.c., pe strada Republicii din Oţelu Roşu a fost oprit pentru control un motociclu.
Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că vehiculul era condus de către B.SILVIU, în vârstă de 67 ani, dar care nu posedă permis de conducere pentru categoria A, ci doar pentru categoriile B, BE, C, CE.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Dosar pentru patru infracţiuni


În după-amiaza zilei de ieri, 16 ianuarie a.c., pe raza localităţii Gherteniş, poliţiştii au oprit pentru control un tractor ce nu avea număr de înmatriculare şi care tracta o căruţă.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul era condus de către L.FLORIN, în vârstă de 39 ani, dar care nu posedă permis de conducere.
În urma investigaţiilor a rezultat că L.FLORIN împreună cu pasagerul J.CEZAR, de 21 ani, au transportat cantitatea de trei metri cubi de lemn din esenţa stejar fără a deţine aviz de însoţire. Materialul lemnos a fost tăiat ilegal dintr-o pădure şi transportat la domiciliul unei femei din localitatea Gherteniş.
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea cercetărilor, în cauză fiind continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducere fără permis, tăiere ilegală şi furt de material lemnos.

Purtător de cuvânt
Ag. pr. de poliție Ancuţa-Ramona Cărbunaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu