miercuri, 16 ianuarie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Infracţiuni pe drumurile publice


În seara zilei de ieri, 15 ianuarie a.c., pe strada Libertăţii din Caransebeş, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism.
Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că autovehiculul era condus de către D.PETRU, în vârstă de 45 ani.
La testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Pe strada Tudor Vladimirescu din Bocşa, poliţiştii au oprit un alt autoturism pentru control. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că automobilul a fost radiat din circulaţie din data de 13.01.2012 de către autorităţile germane însă nu a mai fost înmatriculat în ţară.
Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul neînmatriculat. Tot pentru această infracţiune poliţiştii rutieri au întocmit un dosar de cercetare penală fiindcă au depistat în trafic un autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată.


Traversare neregulamentară


În după-amiaza zilei de ieri, 15 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier produs pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din Reşiţa.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce G.R., de 14 ani, a traversat strada în fugă, prin loc nepermis şi fără a se asigura a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 66 ani.
În urma accidentului minorul a fost rănit uşor fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


Trei şi toţi trei pentru furt


În cursul zilei de ieri, 15 ianuarie a.c., poliţiştii au identificat trei suspecţi într-un caz de furt, înregistrat iniţial cu autori necunoscuţi.
În data de 14 ianuarie Postul de Poliţie Glimboca a fost sesizat cu privire la faptul că în perioada 10-14.01.2013, persoane necunoscute au sustras 25 m liniari de ţeavă ce alimenta cu apă mai multe locuinţe din Glimboca, prejudiciul fiind de aproximativ 1000 lei.
În urma investigaţiilor efectuate s-a reuşit identificarea suspecţilor, aceştia fiind S.CAROL, de 36 ani, I.DARIUS, de 20 ani şi C.SORIN, de 26 ani. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

50 kg de peşte fără documente



În cursul zilei de ieri, 15 ianuarie a.c., la controlul unui autoturism în trafic, poliţiştii a fost găsit 50 kg de peşte pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă. Autovehiculul a fost oprit pe strada Dunării din Moldova Nouă.
 Cu ocazia verificărilor, în autovehiucl au fost identificaţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 56 ani.
Cantitatea de peşte din speciile caras şi şalău a fost ridicată în vederea cercetărilor în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de braconaj piscicol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu