luni, 14 ianuarie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Infracţiuni pe drumurile publice


În dimineaţa zilei de ieri, 13 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 58 în afara municipiului Reşiţa soldat doar cu pagube materiale.
 Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce B.DUMITRU, în vârstă de 26 ani, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Caransebeş, într-o curbă a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
La intersecţia DN 58 B Berzovia cu DJ 572 Fizeş, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că vehiculul era condus de către D.IOAN, în vârstă de 29 ani, dar care nu posedă permis de conducere. La testarea tânărului cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.


Scandal cu dosar penal


În seara zilei de ieri, 13 ianuarie a.c., Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că la un bar din localitatea Sadova veche are loc un scandal.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că D.IOSIF, în vârstă de 37 ani, a provocat scandal în incinta localului. La controlul corporal, asupra bărbatului a fost găsit un cuţit tip briceag, cu lama de 12 cm.
Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, dar în cauză s-a întocmit şi un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de port ilegal al cuţitului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu