sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Un obuz a explodat într-un cartier creştin din Damasc (OSDH)


Damasc, 5 ian /Agerpres/ - Un obuz a lovit sâmbătă un cartier creştin din Damasc, în timp ce o bombă plasată sub o maşină a explodat în nordul capitalei siriene, a informat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), informează AFP.

'Un obuz a fost tras în Bab Tuma', un cartier creştin din centrul vechi al Damascului, a informat ONG-ul, care se bazează pe informaţii oferite de o reţea largă de activişti şi medici din întreaga ţară.

Această zonă a Damascului, ocolită până recent de violenţe, a fost pentru prima dată vizată la sfârşitul lunii octombrie de un atentat cu maşină capcană care a făcut 13 morţi.

Sâmbătă dimineaţa, o bombă amplasată sub o maşină a explodat la Rukneddin, un cartier din nordul Damascului, a adăugat OSDH.

Tot la Damasc, focuri de armă au fost auzite în cursul nopţii în apropierea aeroportului militar din Mazze, lângă suburbiile din sud-vest unde armata a înaintat vineri.

În această zonă, trupele siriene au bombardat în cursul nopţii Daraya, localitate pe care acestea încearcă să o cucerească de mai multe săptămâni, a precizat aceeaşi sursă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu