marți, 18 decembrie 2012

Stimati membrii A.R.S.S. si colegi de dialog profesional,

Va multumesc pentru calitatea dumneavoastra de membrii A.R.S.S. Toate realizarile asociatiei noastre din acest an vi se datoreaza iar sprijinul si increderea acordata mie si conducerii A.R.S.S. ne onoreaza si ne obliga pentru rezultate mai bune in 2013.

Numarul noastru de membrii a crescut semnificativ in acest an si identitatea noastra de comunitate profesionala s-a intarit puternic prin aderarea unui mare numar de persoane cu inalta pregatire profesionala recunoscuta atat pe plan national cat si international.

Apreciez si sunt deosebit de onorat de numarul mare de membrii ai grupului de discutii profesional al A.R.S.S. si de implicarea dumneavoastra in initierea si dezvoltarea unui numar complex de subiecte profesionale.

Am fost deosebit de norocos sa va cunosc pe multi dintre dumneavostra la intalnirile organizate cu ocazia programelor de formare profesionala si/sau la evenimentele organizate in cadrul Programului National de Comunicare si Informare si sunt sigur ca ne vom putea atinge toate obiectivele propuse in anul 2013.

Am incredere ca impreuna vom putea deveni mai buni profesional, mai toleranti si mai increzatori in viitorul nostru.

Am incredere ca A.R.S.S. va continua sa creasca si sa ofere oportunitati excelente atat membrilor sai cat si intregii societati din care facem parte pentru ca aceasta sa ne recunoasca meritele profesionale si faptul ca ne supunem unui cod etic de conduita pe care-l acceptam si respectam.

In numele meu personal si al Consiliului Director, va rog sa acceptati urarile noastre de sanatate si succes si sa aveti parte de SARBATORI FERICITE!

Cu deosebit respect,

Ion Iordache
Presedinte-Director Executiv A.R.S.S.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu