luni, 24 decembrie 2012

AUTOSTOP CU ÎNJUNGHIERI

În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că la ieşirea din municipiul Reşiţa spre Oraviţa este o persoană rănită.
Echipa deplasată la faţa locului, a constatat cu ocazia cercetărilor, că victima, un bărbat în vârstă de 48 ani, în timp ce se deplasa cu autovehiculul dinspre localitatea Lupac spre Reşiţa, a luat la ocazie un tânăr, iar după câţiva kilometri, pasagerul i-a aplicat conducătorului auto lovituri de cuţit în zona umărului şi feţei. Bărbatul a reuşit să oprească maşina şi să coboare, iar pasagerul s-a urcat la volan şi a plecat cu autoturismul înspre localitatea Lupac, autovehicul pe care l-a abandonat pe drumul dinspre localitatea Dognecea.
Au fost alarmate efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi s-au desfăşurat verificări şi investigaţii, reuşindu-se ca după aproximativ două ore să fie identificat principalul suspect, acesta fiind un tânăr în vârstă de 15 ani.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde s-a constatat că este în afara oricărui pericol.
În prezent, poliţiştii, sub coordonarea procurorului, continuă investigaţiile pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentului şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu