joi, 27 decembrie 2012

Militar găsit mort în timp ce era de serviciu la Farul Tuzla, chiar în seara de Crăciun

CONSTANŢA (MEDIAFAX) - Un subofiţer de la Farul Tuzla a murit chiar în seara de Crăciun, după ce i s-a făcut rău în timp ce era în serviciul de zi pe unitate la Farul Tuzla, din judeţul Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat al Statului Major al Forţelor Navale (SMFN), plutonierul-adjutant Constantin Gheorghe Gheorgheoiu s-a simţit rău, marţi, în timpul exercitării serviciului de zi pe unitate, iar la scurt timp starea sa generală de sănătate s-a agravat rapid.
Colegul său de tură a solicitat asistenţă medicală de urgenţă prin serviciul 112, un echipaj SMURD al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ajungând la faţa locului în jurul orei 18.00.
"Cu toate eforturile depuse de personalul medical, subofiţerul nu a mai putut fi resuscitat, la ora 18.45 constatându-se decesul acestuia", se menţionează în comunicatul SMFN.
Moartea militarului este cercetată de către o comisie numită de comandantul unităţii, cauzele decesului urmând să fie stabilite şi comunicate după efectuarea necropsiei.
Subofiţerul ar fi împlinit 43 de ani în 3 ianuarie 2013, era necăsătorit şi nu avea copii. El a lucrat în mai multe unităţi ale Forţelor Navale din anul 1991, iar la farul de la Tuzla din anul 2005.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu