luni, 10 decembrie 2012

Ministerul Apărării din Rusia înfiinţează Poliţia militară, o structură de apărare de elită


MOSCOVA (MEDIAFAX) - Poliţia militară, o nouă structură de securitate, a fost înfiinţată în Rusia, sub tutela Ministerului Apărării, structură care va fi condusă de adjunctul ministrului Apărării, generalul Arkadi Bahin, relatează agenţia rusă ITAR-TASS.
"Eu voi coordona activitatea poliţiei militare. Înfiinţarea acesteia va fi bazată pe includerea persoanelor antrenate profesionist - de la ofiţeri la soldaţi, care vor sta de gardă 24 de ore din 24, alternând cu antrenamentul de luptă", a explicat Bakhin jurnaliştilor.
Generalul a subliniat că poliţia militară va fi însărcinată de asemenea cu apărarea depozitelor, arsenalurilor şi bazelor Ministerului Apărării. "Implicarea profesioniştilor ne va permite eficientizarea serviciului". Cu toate acestea, "nu vom permite periclitarea activităţii organelor de anchetă şi supraveghere", a precizat adjunctul Ministrului Apărării.
Potrivit acestuia, la baza militară de la Alabino, regiunea Moscovei, va fi desfăşurat un experiment.
În acelaşi timp, Bakhin a explicat că poliţia militară şi-ar începe activitatea odată ce formele legale au fost realizate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu