joi, 3 ianuarie 2013

Intervenţii, la cumpăna anilor

Odată cu prima zi a anului nou a fost înregistrat şi primul incendiu din 2013, în judeţul Caraş-Severin. Focul a izbucnit la o casă particulară din satul Pârvova, comuna Lăpuşnicel. Din fericire evenimentul nu s-a soldat cu victime, intervenţia fiind asigurată de către Garda de Interventie nr 2 Bozovici.

În primele zile ale acestui an, echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin au fost solicitate în 8 situaţii, dintre care una pentru deblocarea uşii unui apartament. Celelalte solicitări au avut la baza afecţiuni medicale. Astfel, SMURD a intervenit la Vărădia, Maciova, Slatina Timiş, Borlova, Vrăniuţ, Ciclova Română, Caransebeş şi Reşiţa.
În nopatea dintre ani, efectivele de pompieri ale ISU „SEMENIC” au stins un incendiu izbucnit la un coş de fum necurăţat, la o casă din municipiul Caransbeş. Tot în noaptea de Revelion, pompierii militari au supravegheat, cu atenţie, zonele unde au fost organizate jocuri de artificii de către autorităţile locale din Reşiţa, Caransebeş, Oraviţa şi Moldova Nouă, pentru a interveni în cazul izbucnirii unor eventuale incendii.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Plt. maj. Ancuţa Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu