vineri, 4 ianuarie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Accident pe DN 58


În dimineaţa zilei de ieri, 3 ianuarie a.c., fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 58 în afara municipiului Reşiţa.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce T.LUCIAN, în vârstă de 39 ani, conducea un autoturism, din direcţia Reşiţa spre Caransebeş, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
 În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale nefiind necesară internarea.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Din primele verificări s-a constatat că şoferul a purtat centura de siguranţă în momentul producerii accidentului.


A avut cuţit



În după-amiaza zilei de ieri, 3 ianuarie a.c., o patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, a găsit asupra unui bărbat un cuţit.
R.VALENTIN, în vârstă de 27 ani, a fost identificat pe strada Constructorilor având asupra sa un cuţit artizanal cu lama de aproximativ 16 cm.
Fiind întrebat de provenienţa cuţitului, tânărul a declarat că l-a luat de acasă pentru a se apăra de un bărbat cu care a avut o altercaţie în cursul zilei.
Cuţitul a fost ridicat în vederea cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de port fără drept al cuţitului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu