vineri, 7 decembrie 2012

În sprijinul comunităţii

În luna noiembrie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin a intervenit, prin structurile de specialitate, în 143 situaţii de urgenţă.

Astfel, pompierii militari au intervenit atât pentru stingerea a 29 de incendii şi arderi necontrolate, cât şi în 5 acţiuni de asanare a teritoiului de muniţie rămasă neexplodată. Forţele de intervenţie ale ISU „SEMENIC” au fost, de asemenea, solicitate în acţiuni de sprijinire a comunităţii şi protecţia mediului: degajarea unui copac căzut pe carosabil în urma unui vânt puternic, deblocarea unei uşi, spălare de drum în urma unui accident rutier şi transportarea de apă menajeră ( 3 transporturi).


Tot pentru sprijinirea comunităţii şi salvării de vieţi omeneşti au acţionat şi pompierii paramedici din cadrul Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD). Luna trecută au fost înregistrate 4 solicitări pentru descarcerare la accidente rutiere, 5 pentru asistenţă persoane rămase blocate în locuinţe şi 94 de asistenţă medicală de urgenţă.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Plt. maj. Ancuţa Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu