joi, 11 octombrie 2012

HOŢI DE CUPRU LA SOCENI ŞI ŢIGĂNCI GHICITOARE

Flagrant la furt de cablu


    În data de 10 octombrie a.c., în jurul orelor 10.30, lucrătorii Secţiei 1 de Poliţie Rurală Reşiţa, au surprins în flagrant pe : C. Robert Ftancisc de 34 ani, din Reşiţa, S. Bela Marian de 28 ani, din Mureş, B. Ion de 28 ani, din Reşiţa, în timp ce săpau un şanţ cu intenţia de a sustrage cablurile telefonice din cupru de pe  raza localităţii Soceni.
    În urma cercetărilor efectuate s-a constat că făptuitorii au distrus şi un chesor ce aparţine unei societăţi de comunicaţii
    În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.    
   
    Înşelate de persoane rromă

În data de 10 octombrie a.c., în jurul orelor 18.00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, Biroul de Investigaţii Criminale, au surprins în flagrant, în dreptul imobilului 54 din direcţia de mers Centrul Civic - cartier Pipirig, două persoane de etnie rromă: M. Vandana, de 34 ani şi M. Mirela Fluturica, de 33 ani, ambele din judeţul Argeş, care încercau să determine două persoane de sex feminin să le ghicească.
În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că persoanele de etnie rromă au solicitat părţilor vătămate să le dea o sumă de bani şi bijuteriile ce le aveau asupra lor, pe care M.Vandana le-a mototolit într-un ziar, iar la apariţia poliţiştilor a înapoiat obiectele părţilor vătamate.
În continuare se efectuează cercetări faţă de M. Vandana pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu