sâmbătă, 13 octombrie 2012

S-au văzut cu fierul în maşină


Joi, 11 octombrie a.c, în jurul orelor 14.00, efective din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin au surprins în flagrant patru persoane care sustrăgeau material feros din incinta unei societăţi comerciale, de pe raza municipiul Reşiţa.
          În urma verificărilor făcute la faţa locului, jandarmii cărăşeni i-au identificat pe O.M. în vârstă de 27 ani, S.I. în vârstă de 26 şi pe V.A. în vârstă de 21, cu domiciliul în mun. Reşiţa, care au pătruns în incinta societăţii comerciale, de unde au reuşit să sustragă 180 kg material feros, pe care l-au încărcat într-o maşină, condusă de B.I. în vârstă de 19, domiciliat în mun. Reşiţa, cu intenţia de a-l transporta la un centru de colectarea a fierului vechi, pentru a fi valorificat.
          Jandarmii cărăşeni au întocmit celor în cauză actele premergătoare începeri urmăriri penale fiind susceptibili de comiterea infracţiunilor de „furt calificat”, „asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni“ şi „complicitate”, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu