duminică, 21 octombrie 2012

POLIŢIST LA CEAUN


O cabană din zona localităţii Iersig, a găzduit sâmbătă 20 octombrie a.c., cea de-a V-a ediţie a concursului „Poliţistul bucătar”, un concurs de gătit la ceaun şi nu numai.
Activitatea a fost organizată de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, condus de comisarul Cherteş Mircea şi a reunit opt echipe de bucătari din rândul poliţiştilor şi poliţiştilor de frontieră din judeţul Caraş-Severin.
 Oamenii legii, înarmaţi de această dată cu multă răbdare şi dibăcie în arta culinară, au încercat să  îi cucerească pe cei trei membrii ai juriului cu reţete speciale, dar mai ales delicioase.
Şi cum vremea a fost însorită, voia bună i-a cuprins pe toţi cei prezenţi care au dansat pe ritmuri populare.
Misiunea juriului a fost una foartea grea întrucât şi anul acesta bucătarii s-au pregătit temeinic şi au surprins cu reţetele, dar mai ales cu aromele deosebite ale fiecărui fel de mâncare.
Tocăniţă de vânat, gulaş, ciorbă de peşte, antricot de viţel cu pere şi sos de afine, dar şi multe altele, au fost prezente pe masa juraţilor pentru degustare care au luat în calcul nu numai gustul mâncării şi prezentarea produselor în forma finită, ci şi dexteritatea concurenţilor, aspectul standurilor şi out-fitul acestora.
Dată fiind diferenţa foarte mică între concurenţi, juriul a deliberat cu greu.
Locul întâi a fost adjudecat de echipa “Aristocraţii„ – echipa Serviciului de Investigare a Fraudelor, ale căror reţete cu pere au impresionat juriul.  Locul doi a revenit echipei Poliţiei Oraşului Bocşa „Black & white”, iar locul trei a fost obţinut de “Hercules” – echipa Poliţiei Staţiunii Băile Herculane.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu