vineri, 26 octombrie 2012

BĂUTURĂ, BRACONAJ ŞI ALTE INFRACŢIUNI

Autorul unei infracţiuni identificat şi reţinut în 30 de minute


În noaptea de 25/26.10.2012, orele 00.12, poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către MI, vânzătoare la un magazin non-stop, cu privire la faptul ca în timp ce se afla în serviciu, un bărbat în stare de ebrietate a pătruns prin geamul de servire, a ameninţat-o cu un cuţit după care  a sustras suma de 377 lei, 12 pachete ţigarete şi telefonul mobil.
Acţionând cu operativitate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bocşa au identificat 30 de minute autorul, în persoana numitului SG de 30 ani, asupra căruia au fost găsite toate bunurile sustrase, precum şi cuţitul folosit la comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”tâlhărie”.


    Braconier identificat


În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Oţelu Roşu, la data de 25.10.2012 a fost identificat autorul unei fapte de braconaj comise pe fondul de vânătoare al Ocolului Silvic Rusca-Montană.
Din verificările efectuate rezultă că în seara zilei de 22.10.2012, în locul numit Losna, autorul a împuşcat un porc mistreţ folosind o armă de vânătoare, fără a avea autorizaţie în acest sens.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj.


    Alcool şi accident   


În data de 25.10.2012, în jurul orelor 02.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu avarierea unui autovehicul, pe DN 58A, în afara localităţii Ezeriş.
Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana numitului IA, de 22 ani.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la  Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În continuare, faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.


Cu alcoolul la volan
       

Cu ocazia executării unei acţiuni pe linie de circulaţe rutieră, în noaptea de 24/25.10.2012, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit un autoturism care circula  pe DN 58 în localitatea Soceni.
Cu această ocazie l-au depistat pe  FF de 33 ani, care a condus în timp ce sa afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,35 Mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În continuare, se efectuează cercetări faţă de conducătorul auto, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu