vineri, 19 octombrie 2012

BULETIN DE PRESĂ

Alcoolul provoacă victime şi în rândul bicicliştilor

În data de 18.10.2012, orele 15.40, pe str. Ardealului din Caransebeş a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane, în următoarele împrejurări:
D. Ioan de 70 ani, din localitate, în timp ce conducea o bicicletă, a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce, nu s-a asigurat, fiind acroşat de un autoturism condus de V. Trian Florin de 37 ani, din Caransebeş.
          Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat negativ pentru conducătorul autoturismului şi de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru D. Ioan.

      Tamponare în lanţ

 În data de 18.10.2012, în jurul orelor 11.40, pe str. Tudor Vladimirescu, a avut loc o tamponare în lanţ, soldată cu rănirea unei persoane.
 D. Mihaela de 35 ani, în timp ce conducea un autoturism, nu păstrează o distanţă corespunzătoare de mers faţă de un alt autoturism condus de O.Walter de 20 ani, intrând în coliziune faţă-spate, după care cel de-al doilea autoturism este proiectat într-un alt autoturism condus de S. Vasile de 44 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului din autoturismul care a provocat accidentul, fiind transportat la Spitalul Municipal Caransebeş.
Toţi conducătorii auto şi pasagerul implicaţii în eveniment, în momentul accidentului,  purtau centura de siguranţă.
Conducătorii autoturismelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu