vineri, 12 octombrie 2012

Multiple infracţiunii la codul rutier

- În după-amiaza zilei de 11 octrombrie 2012, în jurul orelor 16.50, pe str. Funicularului din Bocşa, a avut loc un accident rutier.
    M. George Petru de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Carpaţi, ajunge la intersecţia cu str. Funicularului, nu respectă semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, virează la stânga şi intră în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de T. Dănuţ Sergiu de 19 ani, care a fost aruncat pe carosabil, fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa.
    În urma cercetărilor efectuate s-a constat că conducătorul motocicletei nu poseda permis de conducere şi motocicleta nu era înmatriculată, urmând a se stabili provenienţa plăcuţei de înmatriculare ce se afla montată pe motocicletă.
    În continuare se efectuează cercetări faţă de M. George Petru, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din cuplă şi faţă de T. Dănuţ Sergiu pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice al unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

    - N. Ion Alin de 29 ani, din Oraviţa, fără a poseda permis de conducere sau curs de legislaţie rutieră,  a condus pe str. Răchitova un moped,  la intersecţia cu drumul de acces spre Baza 4 Oraviţa a virat stânga, a pătruns pe contrasens şi a acroşat pe M. Valeria, care s-a angajat în traversarea străzi prin loc nepermis şi fără să se asigure. După accident victima a plecat de la faţa locului precizând că nu are nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care conducătorul mopedului a părăsit locul accidentului fără a anunţa poliţia. După aproximativ o jumătate de oră, M. Valeria s-a prezentat la Spitalul orăşenesc Oraviţa acuzând ameţeli,  rămânând internată sub supraveghere medicală.
    În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din cuplă şi conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul fără a poseda permis de conducere sau curs de legislaţie, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. 

    - În ziua de 11 octombrie a.c., pe D.N. 58 la km. 62+150 m, s-a produs un accident rutier în care au fost rănite 4 persoane.
    B. Adrian Ionuţ de 20 ani, din Săcălaz, a condus un autoturism pe direcţia Anina – Caraşova, nu adaptează viteza la condiţiile de carosabil umed într-o curbă deosebit de periculoasă, pierde controlul autoturismului, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de C. Costel de 57 ani, din Anina, care circula regulamentar din sens opus. În autoturismul condus de C. Costel se mai aflau încă trei pasageri. Toţi ocupanţii autoturismului condus regulamentar au suferit leziuni, doi fiind răniţi grav.
      În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă faţă de B. Adrian Ionuţ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu