miercuri, 24 octombrie 2012

Faţă în faţă cu directorii unităţilor de învăţământ

Joi, 25 octombrie a.c., cu începere de la ora 10.00, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin, se va desfăşura o instruire de pregătire, a directorilor unităţilor de învăţământ din judeţul nostru, pe linia situaţiilor de urgenţă. Cu această ocazie, vor fi puse în discuţie şi concluziile rezultate în urma controalelor executate, de la începutul acestui an, de către angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin atât pe linie de avizare/autorizare a construcţiilor, cât şi pe linie de protecţie civilă, prevenire şi stingere a incendiilor (PSI) la nivelul unităţilor de învăţământ.
Întâlnirea de mâine constituie şi un bun prilej pentru a prezenta, cadrelor didactice, campania naţională „F.O.C. – Flăcările Omoară Copii”, o campanie de educare publică a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, desfăşurată cu sprijinul E-On România. La finele ei, speranța cea mai mare este că numărul de incendii la locuințe și a victimelor din rândul copiilor, la nivel naţional, vor fi reduse. Cele mai importante aspecte de reținut sunt cunoașterea cauzelor de incendiu și a modurilor lor de prevenire, importanța educației anti-incendiu în familie și necesitatea supravegherii copiilor.
Campania va fi prezentată în acest cadru deoarce directorii unităţilor de învăţământ răspund de siguranţa copiilor pe timpul orelor cât aceştia se află la grădiniţă sau la şcoală.
  

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Plt. Ancuţa Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu