miercuri, 24 octombrie 2012

Accidente rutiere

Poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină cu ocazia producerii a patru accidente rutiere soldate cu rănirea uşoară a unor persoane, înregistrate pe raza judeţului în ultimele 24 de ore, astfel:


Accident în zona Caransebeş


În dimineaţa zilei de 23.10.2012 în timp ce numitul BP de 26 de ani conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Caransebeş pe DN 6 în afara localităţii Slatina Timiş, pe un sector de drum în curbă semnalizat corespunzător, intră în coliziune cu roţile semiremorcii tractată de un autotractor condus din sens opus de cetăţeanul bulgar CM, de 48 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri aflaţi în autoturism care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi nu s-au aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză se efectuează cercetări faţă de numitul BP pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Accident în Reşiţa

    În jurul orelor prânzului în ziua de 23.10.2012,  poliţiştii rutieri s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident rutier în Reşiţa pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie în zona intersecţiei cu strada Nicolae Titulescu.
    Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, au constatat faptul că GI de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism, a lovit un pieton care era angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.
     În urma producerii accidentului, a rezultat rănirea uşoară a pietonului RG în vârstă de 90 ani, care a fost transportat chiar de conducătorul auto la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
    În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Accident în Anina

În după-amiaza zilei de 23.10.2012, în oraş Anina pe str. M. Hammer, în timp ce numitul SF de 34 ani din localitate a condus un A.T.V. fără numere de înmatriculare, pe fondul unor defecţiuni survenite la vehicolul condus, s-a dezechlibrat şi a căzut pe carosabil.
În urma accidentului conducătorul ATV-ului a suferit răni uşoare fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


        Accident în zona Oţelu Roşu


În seara zilei de 23.10.2012, în timp ce numitul PV de 37 ani conducea pe DN 68 ansamblul de vehicule format din autotractor şi semiremorca din direcţia Haţeg spre Caransebeş în afara localităţii Glimboca, iar pe un sector de drum în curbă la stânga şi în zona de acţiune a indicatorului depăşire interzisă, s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de către numitul CI de 39 ani, care s-a angajat la rândul său în depăşirea unui alt ansamblu de vehicule format din autotractor şi semiremorca  condus de numitul SV, moment în care autoturismul Dacia a intrat în coliziune cu autotractorul angajat în depăşire, fiind proiectat în partea din spate a semiremorcii tractate de autotractorul depăşit.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui pasager în vârstă de 63 ani aflat în autoturism fiind transportat la Spitalul Oţelu Roşu.
Toţi cei trei conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest şi nu s-au aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


    Cu viteză şi neînmatriculat



În după-amiaza zilei de 23.10.2012, în cadrul unei acţiuni executate de poliţiştii rutieri cu aparatele video de supraveghere a traficului rutier pe DN6 pe raza comunei Mehadia, a fost depistat în trafic un autoturism care circula cu o viteză peste limita legală prevăzută pentru sectorul de drum pe care se afla şi avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii.
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constat faptul că autoturismul nu figurează înmatriculat în România.
În cauză se efectuează cercetări faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat.”


    Prinsă în flagrant

În după-amiaza zilei de 23.10.2012, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Berzovia au prins în flagrant o minoră de 14 ani în timp ce escalada gardul unui imobil.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că minora a pătruns în locuinţă şi a sustras din interior suma de 104 lei şi şapte pachete de ţigări, prejudiciul total cauzat de 156 lei fiind recuperat şi predat părţii vătămate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

Prinşi în aceeaşi zi


În data de 23.10.2012, ora 15.10, Poliţia Oţelu Roşu a fost sesizată telefonic de către numitul BM din localitate, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa pe geamul lăsat deschis, iar din interior au sustras bunuri electronice, prejudiciul cauzat fiind de 100 lei.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, autorii au fost identificaţi la scurt timp în persoana numiţilor NM de 29 ani şi minorul DS de 15 ani, iar bunurile sustrase au fost recuperate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu