luni, 8 octombrie 2012

BULETIN DE PRESĂ

Tragedie pe Valea Almăjului

În data de 06.10.2012, în jurul orelor 18.00, pe DJ 571 B, a avut loc un accident rutier soldat cu 2 persoane decedate şi alte 3 persoane rănite, în următoare împrejurări:
În timp ce M.Marius de 39 ani, din comuna Dalboşeţ, conducea  un autoturism din direcţia Bănia-Dalboşeţ, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de G. Aurel de 37 ani, din Şopotu Vechi, care circula regulamentar din sens opus.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului celui de-al doilea  autoturism şi a lui V.Ion de 59 ani, din Şopotu Vechi, pasager dreapta faţă, precum şi rănirea gravă a conducătorului auto vinovat şi a doi pasareri care se aflau împreună cu acesta, B.Ion de 53 ani, şi P.Nicu de 23 ani, ambii din comuna Dalboşeţ.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Inconştienţă la volan

În data de 07.10.2012, orele 21.10, pe Calea Caransebeşului din municipiul Reşiţa, a avut loc un accident rutier.
În timp ce minorul R.C.C. de 16 ani, din localitate a condus un autoturism, din direcţia Soceni spre Triaj, a pătruns pe contrasens lovind un autoturism parcat pe marginea părţi carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui pasager, D.E.M. de 15 ani, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa, nefiind necesară internarea.
În urma verificărilor efectute s-a constat că conducătorul autoturismului nu posedă permis de de conducere, de asemenea a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,56% mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea recoltării de probe biologice. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducere pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală şi vătămare corporală din culpă.

Multiple infracţiuni la codul rutier (exemple):

În data 06.10.2012, orele 24.00, lucrători Poliţiei oraş Oţelu Roşu, în timp ce efectuau controlul şi supravegherea traficului rutier pe DJ 684, au oprit pentru control un autovehicul condus de M. Gheorghe Claudiu de 20  ani, din localitate.
În urma testări cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică  de 1,07% mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul orăşenesc Oţelu Roşu în vederea recoltării de probe biologice. 
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală.

În data de 05.10.2012, lucrătorii Postului de Poliţie Berlişte, au oprit pentru control un autoturism cu numere de înmatriculare provizori, condus de D. Daniel Petrişor de 40 ani, din Oraviţa.
În urma verificărilor efectuate s-a constat că numerele provizorii de circulaţie sunt expirate din data de 05.07.2012, în continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul neînmatriculat.

Flagrant la furt de cablu
În data de 06.10.2012, orele 03.00, o patrulă de siguranţă publică, formată din poliţişti şi jandarmi, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe B-dul Revoluţiei din Decembrie, au surprins în flagrant pe U.Ş.D. de 17 ani, din Reşiţa, în timp ce sustrăgea cablul electric de pe un stălp. În urma investigaţiilor efectuate au fost depistate şi alte patru persoane implicate în furturi de cabluri: N. MIHAI CAROL, R. ZOLTAN, S. ALEXANDRU, N. FLORIN, toţi din Reşiţa, care au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Pentru toţi învinuiţii Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a confirmat începerea urmăririi penale, iar pentru trei dintre aceştia instanţa a dispus prin ordonanţă măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu