luni, 7 ianuarie 2013

Furt calificat

Duminică, 06 ianuarie a.c, în jurul orelor 13.00, efective din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, aflate în misiune de asigurare a ordinii şi liniştii publice în zona adiacentă Biserici „Sf. Apostoli Petru şi Pavel“ din mun. Reşiţa,  fiind alertaţi de strigătul persoanelor aflate în curtea bisercii au surprins în flagrant o persoană de sex masculin care a sustras un telefon mobil.
    În urma verificărilor făcute la faţa locului, jandarmii cărăşeni l-au identificat pe B.S. în vârstă de 47 ani, domiciliat în mun. Reşiţa, care profitând de neatenţia unei femei ce participa la slujba religioasă, i-a sustras din haină telefonul mobil, încercând să fugă prin mulţime.
    Jandarmii cărăşeni i-au întocmit celui în cauză actele premergătoare începeri urmăriri penale fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de „furt calificat”, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu