joi, 3 ianuarie 2013

BEŢIVI CU VOLAN

Accident pe raza localităţii Obreja


În noaptea de 2/3 ianuarie 2013, fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Magazinului din localitatea Obreja.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce B.MARIAN, în vârstă de 32 ani, conducea o motocicletă neînmatriculată şi fără a poseda permis de conducere, nu s-a încadrat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga, a acroşat un palet cu cărămidă după care a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat în faţa unui imobil.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.
La testarea cu aparatul alcooltest a victimei, a rezultat o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


Infracţiuni la regimul circulaţiei



În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în cursul zilei de ieri, 2 ianuarie 2012, au fost întocmite mai multe dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni pentru nerespectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice.
Pe raza localităţii Pojejena a fost depistat un bărbat în vârstă de 56 ani, la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat din data de 23.12.2012. Conducătorului auto i-a fost recoltată şi o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest.
D.MARIUS, în vârstă de 26 ani, a fost depistat de oamenii legii la intersecţia străzii Piaţa 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.L.Caragiale din municipiul Reşiţa, fiind la volanul unui autoturism deşi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
Pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Caransebeş a fost oprit pentru control un autoturism. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că la volan s-a aflat S.MARIANA, în vârstă de 33 ani, însă autoturismul era neînmatriculat întrucât autorizaţia provizorie de circulaţie era expirată.
În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările fiind întocmite dosare de cercetare penală.

Alcoolemie la volan



În seara zilei de 1 ianuarie 2012, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş – Biroul Rutier, pe parcursul unei acţiuni desfăşurate pe strada Nicolae Bălcescu, au oprit pentru control un autoturism.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că la volan s-a aflat G.MARTIN, în vârstă de 45 ani. La testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

  Rănit uşor în accident

În seara zilei de 1 ianuarie 2013, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier produs între localităţile Bocşa şi Ocna de Fier, în urma căruia o persoană a fost rănită uşor.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de echipa deplasată la faţa locului, s-a constatat că în timp ce A.PETRU, în vârstă de 23 ani, conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă şi a intrat în coliziune cu copacii de pe marginea părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost acordate îngrijiri meidcale nefiind necesară internarea.
Tânărului i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu