luni, 7 ianuarie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Accident sesizat prin 112

În după-amiaza zilei de ieri, 6 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 581 în afara municipiului Reşiţa.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat cu ocazia cercetărilor că în timp ce N.ION, în vârstă de 75 ani, conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă (carosabilul fiind umed)  şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi rănirea gravă a pasagerei de pe locul din dreapta, N.MARIA, în vârstă de 55 ani. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde au rămas sub supraveghere.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Scandal aplanat de poliţişti

În seara zilei de ieri, 6 ianuarie a.c., Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că între doi bărbaţi a avut loc un scandal.
Cercetările efectuate de echipa deplasată la faţa locului au indicat faptul că în zona cartierului Zona Gării, V.VASILE, în vârstă de 43 ani, a avut un conflict spontan cu B.OVIDIU, de 45 ani. Cei doi şi-au adresat injurii şi şi-au aplicat lovituri cu o bâtă şi un cuţit.
Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Oraviţa pentru îngrijiri medicale, unde B.OVIDIU a rămas internat şi s-a constatat că ambii prezentau halenă etanolică.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al cuţitului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu