miercuri, 5 decembrie 2012

BULETIN DE PRESĂ


Accident la Potoc

În dimineaţa zilei de astăzi, 5 decembrie a.c., în jurul orelor 4.30, fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Potoc.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce R.PAVEL, în vârstă de 32 ani, conducea un autoturism din direcţia Socolari spre Ochiu Bei, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Oraviţa unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, refuzând însă internarea.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru a se stabili îmbibaţia alcoolică, bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
·         
Neînmatriculat


În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate de poliţişti în cursul zilei de ieri, 4 decembrie a.c., pe raza localităţii Liubcova a fost oprit pentru control un autoturism.
Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că la volan s-a aflat B.FLORIN, în vârstă de 56 ani, însă autorizaţia de circulaţie provizorie a autovehiculului era expirată din data de 23.11.2012.




Conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere, în cauză fiind întocmit şi un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile a unui autovehicul neînmatriculat.
·         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu