luni, 4 februarie 2013

Peste 10 infracţiuni rutiere

Cu ocazia unor acţiuni pe linia circulaţiei rutiere, desfăşurate pe raza judeţului la sfârşitul săptămânii, poliţiştii au constatat peste 10 infracţiuni.

În dimineaţa zilei de 01.02.2013, poliţiştii rutieri din cadrul Postului de Poliţie Grădinari au oprit pentru control un autoturism care circula pe DN 57, în localitatea Greoni, condus de un bărbat din localitate în vârstă de 34 ani.
Procedând la verificarea conducătorului auto au constatat faptul că acesta  nu posedă permis de conducere.
Cercetările continuă cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


În după-amiaza zilei de 01.02.2013, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au oprit pentru control un autoturism care circula pe str. Ardealului din localitate, condus de S. Victor de 45 ani, din Oţelu Roşu.
Din verificările efectuate a rezultat că autorizaţia provizorie de circulaţie pentru numerele de înmatriculare este fără valabilitate din data de 19.01.2013.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.În seara zilei de 01.02.2013, poliţiştii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DN 6 în com. Constantin Daicoviciu, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea.
Trecându-se la imobilizarea autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că a fost condus de C. Ioan de 44 ani, fără a poseda permis de conducere.
Din verificările efectuate, poliţiştii au mai stabilit faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie avea valabilitatea expirată din data de 14.09.2012.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


În dimineaţa zilei de 02.02.2013, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Anina au oprit pentru control un autoturism care circula pe str. Libertăţii din localitate, fiind condus de C. Florin de 42 ani.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.În data de 02.02.2013, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa, în cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere organizată pe raza localităţii Nicolinţ a fost oprit pentru control un moped, ce nu avea plăcuţă cu număr de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar conducătorul acestuia, J. S., de 17 ani din comuna Berzasca, nu posedă permis de conducere.
Un alt tânăr în vârstă de 27 ani, a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea un moped, pe DN 57, tot fără a poseda permis de conducere.
În ambele cazuri cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi/sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


În data de 02.02.2013, în timp ce executau serviciul de supraveghere, îndrumare şi control al traficului rutier, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraş Oraviţa au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Valea Aurului din localitate. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că autovehiculul era condus de către C. Eugen de 59 ani din localitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


În noaptea de 02.02.2013, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, au oprit pentru control pe strada  Mihai Viteazul, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii, condus de către numitul H. Cristian de 42 ani din comuna Glimboca.
 Cu ocazia testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Tot pe strada Mihai Viteazul a fost depistat şi un tânăr în vârstă de 20 din Reşiţa care se afla la volanul unui autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată din data de 17.11.2012, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


În dimineaţa de 03.02.2013,  poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa, au oprit pentru control pe strada Autogării, un autoturism condus de către numitul S. Daniel de 22 ani, din Reşiţa.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


În dimineaţa de 03.02.2013, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Moldova Nouă, au oprit pentru control un autoturism ce nu avea numere de  înmatriculare, condus de către numitul H. Ioan de 25 ani din localitate.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat în circulaţie.


Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi de către o persoană fără a poseda permis de conducere.Prinşi în flagrant


În data de 01.02.2013, cu ocazia executării unei acţiuni pe linie de silvicultură, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ramna au prins în flagrant doi bărbaţi în timp ce tăiau de pe picior un număr de 7 arbori nemarcaţi, din proprietatea unui bărbat din comuna Ramna.
suspecţii, G.Alin de 30 ani din Bocşa şi T. Mihai de 32 ani din Ramna, aveau asupra lor două motoferăstraie, care au fost ridicate în vederea confiscării.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de tăierea fără drept de arbori.

 Cercetat pentru furt

 În seara de 01.02.2013, în cadrul desfăşurării de acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din locuinţe, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş l-au prins în flagrant pe B.Nicu, de 28 ani, din localitate, în timp ce sustrăgea dintr-un imobilul situat pe str. Godeanu, elemente componente ale instalaţiei de încălzire.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că este autorul şi a altor furturi din locuinţă rămase iniţial cu autori necunoscuţi. Prejudiciul creat fiind de 7.500 lei.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt.


    Deţinea armă fără drept


În dimineaţa zilei 03.02.2012, o patrula mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa şi un jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, fiind în serviciul de patrulare pe strada Progresului din localitate, au intervenit pentru aplanarea unui scandal între două persoane  respectiv S. Arthur de 29 ani şi G. Mihai de 33 ani ambii cu domiciliul în Reşiţa.
Cu ocazia măsurilor întreprinse, în autoturismul aparţinând numitului S.Arthur a fost găsit un pistol cu bile de cauciuc, deţinut fără forme legale.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de arme neletale.

A refuzat testarea şi recoltarea


În noaptea de 3/4 februarie a.c., lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au oprit pentru control un autoturism pe raza comunei Obreja.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că la volanl s-a aflat B.COSMIN, în vârstă de 33 ani. La solicitarea poliţiştilor de a efectua testarea cu aparatul alcooltest, conducătorul auto a refuzat. Bărbatul nu a acceptat nici să îi fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul conducătorului auto de a se supune testării cu aparatul alcooltest sau recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Cinci luni închisoare pentru trei infracţiuni la regimul circulaţiei


Un tânăr în vârstă de 22 ani, a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă după ce a fost condamnat la cinci luni închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei publice.
Pe numele lui D.CONSTANTIN, Judecătoria Oraviţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, iar tânărul a fost reţinut ieri 3 februarie a.c., de către poliţişti.
În cursul lunii ianuarie 2012, condamnatul a fost depistat de oamenii legii la volanul unui autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere şi având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Un moment de neatenţie a provocat un accident


În după-amiaza zilei de ieri, 3 februarie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 6, în urma căruia două persoane au fost rănite grav.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de echipa deplasată la faţa locului, s-a constatat că în timp ce P.DOINA, în vârstă de 45 ani, conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Caransebeş, într-un moment de neatenţie, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerelor B.VIORICA, de 52 ani şi P.MARIA, de 75 ani, ambele fiind transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale unde au rămas internate.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu