joi, 7 februarie 2013

Buletin de presă


Infracţiuni la regimul circulaţiei


În urma acţiunilor pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate în cursul zilei de ieri, 6 februarie a.c., poliţiştii au constatat două infracţiuni.
Poliţiştii au oprit pentru control un autoturism pe raza localităţii Jupa. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că automobilul era condus de către P.PETRU, în vârstă de 31 ani, dar autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
Un alt autoturism a fost oprit pentru control pe bulevardul Republicii din Reşiţa. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto D.FLORIAN, în vârstă de 37 ani, a rezultat o concentraţie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Condamnat pentru furt


Un bărbat în vârstă de 32 ani, a fost reţinut de oamenii legii şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, fiind condamnat un an şi şase luni închisoare.
Pe numele lui D.NICOLAE, Judecătoria Caransebeş a emis în data de 5.02.2013 un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Codamnatul urmează a fi tranferat la penitenciar pentru ispăşirea pedepsei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu