luni, 22 august 2011

Patru pompieri răniţi, după ce o maşină a ISU Dâmboviţa s-a răsturnat


Ploieşti, 22 aug /Agerpres/ - Patru pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa au fost răniţi după ce maşina cu care se deplasau la o intervenţie s-a răsturnat în localitatea prahoveană Diţeşti.
Potrivit directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, două dintre victime au suferit traumatisme la nivelul coloanei vertebrale, una are un traumatism toracic, iar cealaltă prezintă doar zgârieturi, motiv pentru care nu a necesitat transportarea la spital.
La locul evenimentului s-a intervenit cu trei ambulanţe, dintre care una din Prahova şi două din Târgovişte, trei dintre răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.
Din primele informaţii oferite de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, maşina pompierilor se deplasa la o intervenţie pentru a stinge o maşină aflată în flăcări, dar s-a răsturnat într-o curbă la Diţeşti, cel mai probabil din cauza vitezei.
Arma pompieri a fost cel mai dur lovită de "reforma" Ministerului de Interne. Pe lîngă numărul insuficient de militari, pompierii se confruntă şi cu salarii de mizerie şi dotări necorespunzătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu