luni, 22 august 2011

BULETIN DE PRESĂ

Un tânăr de 19 ani a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice

În dimineaţa zilei de 21.08.2011, poliţiştii au oprit pe strada Rodnei din municipiul Reşiţa pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către S.MARIUS. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea recoltării de probe biologice de sânge şi stabilirea alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Schimbul valutar la colţ de stradă sancţionat de poliţişti

În cursul zilei de 21.08.2011, o femeie în vârstă de 49 de ani a fost depistată de poliţişti în timp ce oferea spre schimb suma de 100 de euro, în faţa unui bloc situat pe strada Făgăraşului din Municipiul Reşiţa.
Pentru cei 100 de euro, femeia a primit de la un bărbat în vârstă de 52 de ani suma de 420 de lei.
Întrucât schimbul valutar a fost efectuat în afara pieţei autorizate, cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, iar sumele de bani, atât valuta cât şi contravaloarea în lei, au fost confiscate.
La efectuarea controlului corporal al bărbatului, într-o borsetă a fost găsit suma de 6000 de lei şi 2000 de euro, bani ce au fost ridicaţi în vederea cercetărilor întrucât acesta nu putea justifica provenienţa acestora.



În cadrul unei acţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au depistat un minor ce conducea un autovehicul

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurate de poliţişti în seara zilei de 21.08.2011, a fost depistat un minor în vârstă de 13 ani aflat la volanul unui autoturism.
La intrarea în localitatea Zerveşti a fost oprit pentru control un autoturism. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că la volanul maşinii era un minor în vârstă de 13 ani, autoturismul fiindu-i încredinţat de către O.OCTAVIAN, de 21 de ani, care se afla pe locul din partea dreaptă faţă.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încredinţare cu ştiinţă un autovehicul pentru conducere pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 6

În seara zilei de 21.08.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 6, în urma căruia a rezultat rănirea a trei persoane.
Echipa deplasată la faţa locului, a constatat că în timp ce I.ADRIAN, de 20 de ani, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Lugoj s-a angajat în


depăşirea unui autoturism ce rula în faţa sa, însă fără a se asigura că autoturismul din spatele său, care era condus de L.VIOREL, de 30 de ani, era angajat în depăşire.
Cele două autoturisme aflate în depăşire s-au acroşat, iar în urma impactului autoturismul condus de I.ADRIAN a ricoşat în autoturismul depăşit de acesta.
Autoturismul condus de I.ADRIAN şi autoturismul depăşit de acesta au părăsit partea carosabilă, cel din urmă răsturnându-se.
Din autoturismul răsturnat au fost răniţi trei pasageri, B.LIVIU, în vârstă de 27 de ani – pasager pe locul din dreapta faţă, C.NAUMI, de 37 de ani, şi P.RAMONA, de 19 ani, ambii pasageri pe locurile din spate. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal din Caransebeş pentru îngrijiri medicale două dintre acestea rămânând internate.
Cei trei conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu