luni, 29 august 2011

ÎNCĂ UN POMPIER MORT LA DATORIE


Cinci pompieri au fost răniţi grav într-un accident rutier produs în apropiere de Baia Mare, pe Dealul Dura. Unul dintre pompieri a decedat la spital. O maşină de interventie ISU aflată în misiune s-a răsturnat în timp ce încerca să evite impactul cu un autoturism.
Cinci pompieri au rămas încarceraţi între fiarele maşinii. Patru au fost scoşi de alţi colegi de-ai lor, sosiţi la locul unde s-a produs accidentul. Unul dintre militari a necesitat manevre de resuscitare, fiind inconştient, iar trei prezentau leziuni la nivelul capului şi mâinilor. Unul dintre pompieri afalt în stare gravă a decedat la spital.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Reprezentanţii ISU şi poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

"În jurul orelor 14.55 colegul nostru a decedat ca urmare a traumatismelor suferite. Ceilalţi pompieri au răni la cap şi membre şi sunt înafara oricărui pericol. În timpul deplasării a două autospeciale la o intervenţie prima maşina din coloană a fost jenată în trafic. În încercarea de a evita coliziunea cu maşina a intrat în balans şi s-a răsturnat. Urma să efectueze o deplasare în pantă, iar maşina s-a răsturnat. Victime au fost pompierii de pe autospecială", a declarat Adrian Sabău, purtător de cuvânt al ISU Maramureş.

DUMNEZEU SĂ-L IERTE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu