marți, 16 august 2011

EXPOMIL- Expozitie Internationala pentru Echipament Militar 22 – 25 SEPTEMBRIE 2011 - editia VII-a Pavilionul A - Centrul Expozitional Romexpo


In perioada 22-25 septembrie 2011, Complexul Expozitional ROMEXPO va gazdui cea de-a VII-a editie a Expozitiei Internationale pentru Echipament Militar - EXPOMIL 2011.

Incepand cu anul 1999, acest eveniment se inscrie in circuitul manifestarilor internationale din domeniul apararii si este organizat de Romania, cu o periodicitate de doi ani.

Institutiile si organizatiile implicate in desfasurarea EXPOMIL 2011 sunt: Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul Roman de Informatii, precum si Asociatia Patronala Romana a Producatorilor de Tehnica Militara - PATROMIL si Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana - OPIAR.

In Pavilionul A vor fi expuse sisteme si echipamente militare din dotarea fortelor Sistemului National de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala, fabricate atat de firme din industria romaneasca de aparare cat si de companii straine.

Participarea la acest eveniment reprezinta o oportunitate de prezentare a unor tehnologii, precum si cadrul de dialog necesar pentru intensificarea cooperarii in domeniu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu