marți, 30 august 2011

BULETIN DE PRESĂ

95 926 de lei reprezintă confiscarea valorică în urma unui control efectuat de poliţişti la o societate comercială

În urmă cu doar câteva zile, lucrători din cadrul Serviciului Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice, împreună cu reprezentanţă ai ITRSV au efectuat un control la depozitul de material lemnos al unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Caransebeş, societate ce are ca obiect de activitate exploatarea şi comercializarea materialului lemnos.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că de la începutul anului şi până în prezent un număr de 31 de avize de însoţire a materialului lemnos nu au fost implementate în programul informaţional de urmărire a materialului lemnos SUMAL.
Avizele erau pentru cantitatea de 615,507 m3 de lemn. Întrucât materialul lemnos nu se mai regăsea în depozit s-a dispus confiscarea valorică a acestuia a cărui sumă se ridică la 95 926,9 lei.
Pentru nerespectarea implementării avizelor în programul naţional, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională de 4500 de lei.



A traversat neregulamentar şi a fost acroşată de un autoturism

În dimineaţa zilei de 29.08.2011, Poliţia Oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe raza oraşului şi soldat cu rănirea unei persoane.


Echipa deplasată la faţa locului a constatat că, I.ION, în vârstă de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada M.Eminescu, a acroşat o femeie, în vârstă de 37 de ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii, fiind transportată la Spitalul Oţelu Roşu pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului Caransebeş

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe Calea Timişoarei din Caransebeş în dimineaţa zilei de 29.08.2011.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că în timp ce M.ZAHARIA, în vârstă de 48 de ani, conducea un autoturism, la ieşirea dintr-un depozit de materiale de construcţii nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate unei autoutilitare intrând în coliziune cu aceasta. Autoutilitara era condusă de G.ION, în vârstă de 21 de ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto M.ZAHARIA care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu