vineri, 23 septembrie 2011

SECURITY 2011


Ministerul Afacerilor Interne, în parteneriat cu CIE ”Moldexpo” SA, organizează în perioada 21-24 septembrie Expoziţia Internaţională Specializată “SECURITY-2011”.

Evenimentul, înscris în circuitul marilor manifestări internaţionale în domeniul tehnicii şi tehnologiei de securitate, adună firme de prestigiu din R. Moldova şi din străinătate, care vor prezenta elementele de noutate şi stadiul actual de dezvoltare a echipamentelor şi capabilităţilor în domeniul securităţii persoanei şi imobilului.

De-a lungul a zece ediţii, Expoziţia Internaţionala Specializată de tehnologii, mijloace de securitate şi protecţie Security, un eveniment cheie pentru industria de securitate din Republica Moldova, întruneşte pe spaţiile expoziţionale ale „Moldexpo” toţi actorii de pe piaţă - producători, furnizori, agenţii specializate şi consumatori, reflectînd fidel prezentul şi tendinţele principale de dezvoltare ale sectorului.

Pentru companiile din Moldova expoziţia a fost şi rămîne un instrument eficient de promovare a tehnologiilor, produselor şi serviciilor, iar numeroşilor participanţi străini „Security” le-a oferit şansa de a-şi lansa afacerea în ţara noastră. În ultimii zece ani, graţie expoziţiei „Security”, peste 300 de companii locale şi străine au venit pe piaţa republicii, iar numărul persoanelor care au vizitat standurile expoziţiei în această perioadă se ridică la circa 25 000.

Expoziţia „Security” este în continuă dezvoltare, identificînd noi forme şi procedee de promovare a expozanţilor şi produselor acestora, misiunea ei fiind de a reuni interesele profesionale ale tuturor reprezentanţilor acestui important sector.

Expoziţia “Security” aniversează 10 ani

Singura expoziţie de tehnologii, mijloace de protecţie şi securitate din Republica Moldova. În cadrul evenimentului participanţii îşi prezentă realizările, dar şi cele mai recente tehnologii. Expoziţia se desfăşoară cu sprijinul şi participarea Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova şi a liderilor din industria de securitate din RM.

În oferta expoziţională:

-Peste 150 de branduri de la producători mondiali

-1800 m. p. de spaţii expoziţionale

-aproximativ 3000 de vizitatori - specialişti

-seminarii şi prezentări profesionale.

“SECURITY – 2011” - Spaţiu de afaceri pentru profesioniştii din industria de securitate

Expoziţia “Security” este un instrument important de formare a unui ansamblu unic eficient de securitate publică în Moldova în baza interacţiunii sistemului de asigurare a ordinii de drept, organizaţiilor obşteşti şi operatorilor de pe piaţa de securitate.

TEMATICA:

• Securitate: publică, informaţională, economică, bancară, rutieră, ecologică, radiotivă; securitatea încasărilor. Protecţia muncii;

• Sisteme de securitate integrate : de informare, semnalizare pază şi incendiu, control acces , antifurt , detectare şi localizare, supraveghere şi control video;

• Mijloace: de comunicare , navigare şi control , protecţie individuală , salvare, ajutor medical, transport specializat;

• Echipamente : criminalistic , contra in cendiilor , biometric , semnalizare acustică , supraveghere video. Aparate optice. Detectoare de autenticitate; • Mijloace tehnico-inginereşti: de sigilat, revizie şi control, protecţie a perimetrului, comunicare prin şi fără cablu, navigare şi radiocontrol; seifuri, lacăte, uşi blindate, containere, dulapuri, porţi, garduri, bariere;

• Vestimentaţie specială : îmbrăcăminte de protecţie , de camuflare; uniforme;

• Servicii : juridice, consultanţă, pază, detectivi . Asigurări de securitate;

• Literatură de specialitate , produse de informare .

Expoziţia Internaţională Specializată “SECURITY - 2011” este un eveniment cu un program conex consistent, destinat unui public-ţintă. În programul expoziţiei – conferinţe, mese rotunde, seminare, prezentări etc.

Companii de pe piaţa securităţii din R. Moldova

„Security-2011” va însuma oferta celor mai importante companii de pe piaţa securităţii din R. Moldova şi a partenerilor străini ai acestora, precum şi a Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova, co-organizatorul tradiţional al expoziţiei.

Companiile din sectorul industriei de securitate vor prezenta o gamă largă de tehnologii, echipamente şi servicii pentru întreprinderi, birouri, case particulare şi persoane.

Compania JUSTAR, una din cele mai importante întreprinderi de profil din Moldova, specializată în proiectarea, montarea şi deservirea tehnică a sistemelor de securitate, monitoringul obiectelor sub pază şi acordarea serviciilor expres în regim non-stop, va prezenta sisteme de semnalizare pază, de supraveghere video, de incendiu, de control al accesului; instalaţii de stingere a incendiilor, reţele interne de telecomunicaţii şi multe altele.

Compania EXTERIOR va etala la expoziţie sisteme de alarmă incendiu, monitorizare video, control al accesului, interfoane şi dispozitive de comunicare. În oferta firmei se vor înscrie şi servicii de instalare şi deservire a acestor siteme.

Compania MOLDSISTEMAUTOMATICA va oferta servicii de proiectare, instalare şi deservire a sistemelor de stingere automată a incendiilor cu extinctoare cu lichide, pulbere şi spume, a dispozitivelor de stingere a incendiilor cu gaze, a sistemelor automate pentru canalele de fum, de semnalizare incendii, anti-efracţie, precum şi a camerelor video etc.

Din oferta companiei VIDEOSECURITY vor face parte servicii de proiectare, livrare, instalare si deservire a sistemelor de securitate de orice complexitate: CCTV, anti-efracţie şi sisteme de alarmă de incendiu, sisteme active de stingere a incendiilor, controlul accesului, sisteme integrate de securitate, reţele locale pe baza echipamentelor de la cei mai importanţi producători, precum şi interfoane audio-video.

ARGUS–S, reprezentantul oficial al companiei "СпецЛаб", cel mai important developer de softuri pentru sisteme de securitate şi siguranţă din Rusia, va prezenta soluţii integrate de monitorizare video, înregistrare, stocare si vizualizare de imagini pe baza analizei automate a evenimentelor înregistrate.

La standul companiei TAS SYSTEMS vor fi expuse sistemele complete de detecţie a incendiilor, sisteme fixe de stingere cu apă, spumă, gaze ecologice, sisteme automate de stingere a incendiilor pentru restaurante; pompe, rezervoare ş.a. de la cele mai cunoscute branduri internaţionale.

Compania LANTEC ROMÂNIA, master distributor pentru MOBOTIX (Germania) în România, va prezenta în stand soluţii complete de supraveghere rezidenţială, industrială, metropolitană, securizarea frontierelor, recunoaşterea biometrică şi numărare persoane; sisteme IP de video interfonie (MOBOTIX), proiectoare IR şi de lumină albă profesională (RAYTEC), sisteme de stocare video (NAS), echipamente de reţea PoE (ALLNET), soluţii streaming live pentru evenimente (LIVE EVENTS).

Companiile MEDIA SECURITY (instalarea si deservirea sistemelor integrate de securitate, protecţie fizică, sisteme de stingere a incendiilor), URS GRAFICS (sisteme de supraveghere video şi asigurarea protecţiei), EXPRESS MARKET (reprezentant oficial al companiei Electra, România – instalarea şi deservirea sistemelor de supraveghere video şi a interfoanelor audio-video pentru complexe locative şi vile), CASA TEH (elaborarea, instalarea şi deservirea sistemelor de supraveghere video în format HD), ABRAIT (elaborarea, producerea, instalarea şi deservirea sistemelor de protecţie, de securitate, de control al accesului) vor oferi vizitatorilor cele mai avansate sisteme de securitate şi protecţie.

Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova va prezenta la expoziţia Security- 2011 întreg arsenalul tehnic şi profesional al subdiviziunilor sale.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale va prezenta echipamente şi autospeciale pentru asistenţa rapidă în situaţii de urgenţă de orice complexitate.

Direcţia Poliţia Rutieră va prezenta noi tehnologii şi sisteme pentru supravegherea şi organizarea traficului rutier. La stand, angajaţii DPR vor demonstra funcţionarea unui vehicul special, dotat cu utilaje avansate de supraveghere a traficului rutier.

La standul Direcţiei Comunicaţii şi protecţie informaţională va fi prezentat automobilul IVECO, dotat cu mijloace de monitorizare, necesare activităţii Statului major operativ în situaţii de criză, cu conectare la sistemul GPS.

Direcţia Tehnico-criminalistică va prezenta laboratorul criminalistic mobil.

La standul Regimentului de Patrulă şi Santinelă “Scut” va fi expus autovehicul cu funcţia de «serviciu 902 mobil», dotat cu sistemul de monitorizare GPS.

Î.S. Serviciul Pază va demonstra funcţionarea unui autovehicul specializat, dotat cu sisteme de monitorizare, de alarmă anti-efracţie etc.

În standul întreprinderilor „Cartuş” şi „DINAMO-MA” vor fi expuse mostre de arme de uz civil, arme de vînătoare, arme sport, arme pentru auto-apărare, accesorii etc.

Programul conex al expoziţiei va fi unul consistent şi va include seminare şi prezentări, menite să pună în discuţie chestiuni importante pentru sectorul securităţiir şi să promoveze noi idei şi tehnologii.

Compania ARGUS – S va organiza prezentarea softurilor companiei "СпецЛаб" cu titlul „Tehnologii de ultimă generaţie pentru asigurarea securităţii”, iar compania EXTERIOR va organiza seminarul „Sisteme de supraveghere video Ever Crocus”.

Participarea MAI

Ministerul Afacerilor Interne va participa la programul conex cu un şir de seminare la subiecte din cele mai actuale: „Prevederile legale vizînd armele individuale ca mijloc de auto-apărare, apărare şi pază”, „Actele normative ce reglementează activitatea organizaţiilor particulare de pază şi interacţiunea acestora cu instituţiile publice”. Direcţia Poliţiei Rutiere va organiza în standul său prezentarea cu genericul „Noile tehnologii în contextul reformei MAI şi metode moderne de supraveghere a traficului rutier”. ÎS „Cartuş” va desfăşura în stand prezentarea la tema „Armele de vînătoare şi de autoapărare. Particularităţile de securitate la utilizarea acestora”.

Facultatea Protecţie, Pază şi Securitate a Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Moldova a pregătit pentru expoziţia „Security-2011” un program special: seminarele „Pregătirea specialiştilor pentru piaţa serviciilor de protecţie, pază şi securitate: realităţi, probleme şi perspective”, „Limbajul non-verbal pentru securitate şi business” şi demonstraţii practice – Elemente de auto-apărare. Procedee de securizare a persoanei protejate (Moderator: Iurie Torgai, gardă de corp de clasă internaţională).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu