joi, 1 septembrie 2011

BULETIN DE PRESĂ


În după-amiaza zilei de 31.08.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 57 şi soldat cu rănirea gravă a unui tânăr

Cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului au indicat faptul că M.STEFAN, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 57, din direcţia Oraviţa spre Greoni, pe un sector de drum în aliniament s-a angajat în depăşirea a trei autoturisme, a intrat cu roţile pe spaţiul verde şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune laterală cu doi copaci, după care a fost proiectat pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care iniţial a fost transportat la Spitalul din Oraviţa, iar ulterior la Spitalul Judeţean Timişoara având mai multe fracturi.
Tânărul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza rănilor suferite în urma accidentului, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nerespectarea normelor rutiere sancţionate de poliţişti cu dosare penale

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism, însă avea permisul suspendat.
În seara zilei de 31.08.2011, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism pe raza localităţii Buchin.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de către B.FLAVIUS, în vârstă de 21 de ani, însă acestuia i-a fost reţinut permisul pentru săvârşirea a două infracţiuni la regimul circulaţiei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.
Un alt tânăr de 30 de ani a fost depistat de poliţişti pe raza localităţii Soceni în timp ce conducea o motocicletă a cărei capacitate este mai mare decât are dreptul tânărul să conducă cu permisul de categoria A obţinut în urmă cu doar trei luni.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu permis necorespunzător categoriei din care face vehiculul.


În doar câteva ore poliţiştii au întocmit două dosare penale pentru conducere pe drumurile publice de autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice

În cadrul unei acţiuni desfăşurate de lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa pe linia circulaţiei rutiere, în după-amiaza zilei de 31.08.2011, a fost depistat un bărbat ce conducea un ansamblu de vehicule, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice.
P.ZAMFIR, în vârstă de 43 de ani, a fost oprit pentru control pe strada Republicii din Bocşa. Împreună cu acesta se mai aflau şi doi copii minori în vârstă de 13 ani.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea recoltării de probe biologice de sânge şi stabilirea alcoolemiei.
După doar câteva ore un alt bărbat în vârstă de 55 de ani a fost depistat pe raza localităţii Teregova în timp ce conducea un autoturism după ce a consumat băuturi alcoolice.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, S.MIHAI, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu