vineri, 2 septembrie 2011

BULETIN DE PRESĂ

Trei tineri suspectaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie au fost reţinuţi de poliţişti

Lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale de la nivelul Poliţiei Municipiului Reşiţa au reuşit identificarea şi reţinerea a trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, suspectaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie.
În seara zilei de 17 august a.c., M.M., de 25 de ani, S.FLORIN, de 21 de ani, şi B.G., de 19 ani, pe o alee pietonală din cartierul Govândari, au imobilizat un bărbat în vârstă de 47 de ani şi i-au sustras telefonul mobil, un lănţişor şi 24 de lei.
Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 02.09.2011 să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar prejudiciul a fost recuperat parţial.

Operativitatea poliţiştilor a condus la reţinerea a trei tineri suspectaţi de comiterea mai multor furturi din auto

Trei tineri cu vârstă cuprinse între 19 şi 31 de ani au fost identificaţi şi reţinuţi de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale de la nivelul Poliţiei Municipiului Reşiţa, fiind suspectaţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme pe raza municipiului Reşiţa şi oraşului Bocşa.
P.P., de 19 ani, T.C., de 21 de ani, şi M.D., în vârstă de 31 de ani, sunt suspectaţi de sustragerea mai multor bunuri din trei autoturisme în cursul nopţii de 31.08/01.09.2011.
Două dintre autoturisme erau parcate pe raza municipiului Reşiţa şi din acestea au fost sustrase cd-playerele, un telefon mobil şi o giacă, iar dintr-un alt autoturism de pe raza oraşului Bocşa a fost sustrasă o staţie de emisie-recepţie.
Tinerii sunt cunoscuţi cu antecedente penale tot pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar o mare parte din bunuri au fost recuperate.
Cei trei tineri au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi arestare preventivă pentru 24 de ore, urmând ca în data de 02.09.2011 să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu