marți, 6 septembrie 2011

Sărbătoarea berii s-a desfăşurat fără evenimente negative

Cel trei zile de sărbătoare închinate berii ce au avut loc la sfârşitul de săptămână 02-04.09.2011 în municipiul Reşiţa, s-au desfăşurat în siguranţă datorită măsurilor de ordine publică luate de poliţiştii prezenţi la manifestări.
Chiar dacă reşiţenii s-au reunit în număr mare în Parcul Tricolorului, iar cei mici nu au rezistat tentaţiei de a se plimba cu trenuleţul sau cu maşinile, toate aceste activităţi s-au desfăşurat fără evenimente negative.
Pentru desfăşurarea în condiţii de deplină ordine şi siguranţă publică a acestei manifestări, zilnic, în perioada 02 - 04.09.2011 au fost suplimentate patrulele de ordine şi siguranţă publică cu zece de poliţişti în zona unde au avut loc manifestările.
Poliţiştii au intervenit în această perioadă la 31 de apeluri de urgenţă primite prin 112, însă doar unul a fost cu privire la festival, respectiv un cetăţean a sesizat că strada pe care locuieşte a fost blocată de autoturismele celor care au venit la manifestări. Poliţiştii rutieri prezenţi în zonă au deblocat traficul în doar câteva minute.
Au fost constituite dispozitive de ordine publică care au acţionat atât la vedere cât şi în ţinută civilă, pentru prevenirea încălcării normelor legale şi aplicarea cu fermitate a prevederilor acestora.
Întrucât în perioada 08-11.09.2011 vor avea loc sărbătorile oraşului Băile Herculane, poliţiştii vor fi prezenţi pe raza întregii staţiuni pentru a asigura ordinea şi liniştea publică pentru ca cetăţenii să se bucure de aceste manifestări fără evenimente negative.


Zilnic, 15 poliţişti şi jandarmi vor suplimenta patrulele de ordine publică pentru prevenirea comiterea infracţiunilor cu violenţă, a furturilor din buzunare şi din auto, identificarea persoanelor care provoacă sau intenţionează să provoace tulburări ale ordinii publice, pentru identificarea persoanelor urmărite sau suspecte de comiterea de infracţiuni, iar poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier în zonă şi depistarea persoanelor ce conduc autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu