joi, 15 septembrie 2011

BULETIN DE PRESĂ

Poliţiştii au identificat suspectul a două infracţiuni


Lucrătorii Postului de Poliţie Copăcele au reuşit identificarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, suspectat de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.
În cursul zilei de 22.08.2011 poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 55 de ani domiciliată pe raza comunei Copăcele.
Verificările efectuate s-a constatat că din imobil nu lipsesc bunuri.
În data de 23.08.2011, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în cursul nopţii de 22/23.08.2011 persoane necunoscute au sustras dintr-un magazin produse alimentare şi nealimentare, faptă săvârşită tot pe raza comunei Copăcele.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor, poliţiştii au reuşit identificarea suspectului acesta fiind T.IOAN.
În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 2000 de lei.


Dosar penal întocmit de poliţişti pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat



În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere, desfăşurată de poliţişti în cursul zilei de 14.09.2011 a fost depistat un tânăr ce conducea un autoturism, deşi autoturismul era neînmatriculat.
A.ADRIAN, de 26 de ani, a fost oprit pentru control pe bulevardul Republicii din municipiul Reşiţa.
În urma verificărilor s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 30.08.2011.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu