joi, 10 martie 2011

Surpriză de 8 Martie pentru poliţiste


Ziua de 8 Martie, a fost o zi cu totul şi cu totul specială pentru toate doamnele şi domnişoarele ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi asta datorită conducerii inspectoratului, Corpului Naţional al Poliţiştilor şi celor două sindicate, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual respectiv Sindicatul Poliţiştilor din Banat care au organizat o petrecere închinată colegelor.
Cele aproximativ 70 de femei prezente la eveniment au fost întâmpinate aşa cum se cuvine într-o zi atât de deosebită şi anume cu flori şi cadouri pe placul tuturor. Respectul pentru colege a fost aşternut pe diplomele care au fost oferite de către şeful inspectoratului tuturor poliţistelor.
Şi pentru ca „sărbătoarea” să fie perfectă colegii poliţistelor le-au invitat la dans, astfel toţi cei care îndrăgesc muzica Banatului, dar şi cei care se pricep mai puţin la joc, au fost angrenaţi în hore.
Surpriza a fost cu atât mai plăcută cu cât diplomele de excelenţă au fost realizate în secret de către poliţişti iar cadourile au fost păstrate departe de ochii curioşi ai doamnelor.
Evenimentul a fost pe placul tuturor iar poliţistele au primit promisiunea că şi anul viitor această zi deosebită se va desfăşura în aceeaşi atmosferă de sărbătoare.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu