luni, 7 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

FĂRĂ ACORD
În data de 03.03.2011, în jurul orelor 20.00, o minoră în vârstă de 15 ani, s-a deplasat în Caransebeş cu mai multe persoane pentru a consuma băuturi răcoritoare la un bar.
În acest local tânăra s-a întâlnit cu M.FLORIN de 31 ani şi R. DUMITRU de 22 ani, care sunt din aceeaşi localitate de domiciliu. După părăsirea localului, M.FLORIN a chemat-o pe tânără să vină la el în maşină pentru a discuta. Minora a declarat că acesta, fără motiv, a împins-o pe bancheta din spate a autoturismului spunându-i că o va duce undeva pentru a discuta, în autovehicul aflându-se şi R. DUMITRU.
Tânăra a declarat că a fost urcată în autoturism fără consimţământul ei, iar ulterior a fost plimbată pe străzi fără acordul ei. La un moment dat cei doi au coborât-o din maşină, au ameninţat-o cu acte de violenţă şi au lovit-o cu palmele peste faţă. Cu ajutorul unei foarfece, M.FLORIN i-a tuns câteva şuviţe de păr, după care i-a cerut să urce în maşină pentru a o duce acasă.
Ajunsă la domiciliu, tânăra s-a deplasat la poliţie, unde a depus o plângere.
Victima fost prezentată medicului legist, care, în urma examinării, a concluzionat că necesită şapte zile de îngrijiri medicale.
M.FLORIN şi-a motivat faptele ca fiind o corecţie, întrucât victima a lansat zvonuri neadevărate legate de el.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe şi ameninţare, M.FLORIN fiind reţinut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării Judecătoriei Caransebeş în data de 05.03.2011, pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

ACCIDENT RUTIER PE DN 58B
În data de 06.03.2011, în jurul orelor 08.00, în timp ce B.GHEORGHE, de 37 ani, conducea un autoturism, pe DN 58B, din direcţia Reşiţa spre Timişoara, pe strada Dacia din Bocşa, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă la stânga a pierdut controlul autovehiculului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de B.DANIEL, de 30 ani, care a ricoşat într-o semiremorcă staţionată în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului B.GHEORGHE şi rănirea gravă a lui B.DANIEL şi a pasagerilor G.C. de 14 ani şi B.V. de 17 ani.
Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde B.DANIEL şi G.C. au rămas internaţi.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

FURT DIN SUPERMARKET
În data de 06.03.2011, în jurul orele 10.30, Poliţia municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost surprins în timp ce a sustras mai multe bunuri dintr-un supermarket.
Patrula mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe V.MIHAI, de 25 ani, din Reşiţa, care avea asupra sa mai multe produse cosmetice în valoare de 200 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu